Welke boeken las jij als kind en
wat zeggen die over jou als trainer?

Zomervakantie. Met mijn vader op de fiets naar Ermelo naar die enorm grote boekwinkel. Ik mag een boek uitzoeken. Yes. Elke zomervakantie opnieuw. Wat zal ik dit jaar kiezen?

Het leuke is dat ik juist die boeken nu nog steeds in mijn boekenkast heb staan: Jeroen en Joost op avontuur, De geheimzinnige code, Snuf de hond. Wat ik me herinner van die boeken is avontuur, buiten zijn en spannende dingen beleven.

Rode draad

Bijzonder om die rode draad te zien. Het zijn verhalen die me gevormd hebben. Ik houd enorm van buiten zijn in de natuur en ben steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Anders wordt het saai 🙂.

Avontuurlijk

De afgelopen jaren was er veel online. Dat voelde soms heeeel saai. Gelukkig kon ik mijn creativiteit erbij halen en steeds weer wat nieuws verzinnen om online trainingen uitdagend en zelfs avontuurlijk te maken. En juist dat aan anderen te leren.

Buiten zijn

En, ik heb wandelcoaching ontdekt. Samen met mijn klant buiten in het bos zijn en natuurlijke elementen gebruiken in de coaching. Echt geweldig, samen op avontuur en persoonlijk groeien in het groen. Zelfs als de regen met bakken uit de lucht komt vallen. Zeg ik ook namens mijn klant 😉.

Welke boeken las jij als kind?

Waar las jij over toen je jong was? Kun je er ook een rode draad in ontdekken? En loopt die door in je huidige trainerschap? 

Uitdaging

Het is jouw taak als trainer om je deelnemers uit te dagen tot nieuw gedrag, andere gedachten en gevoelens. Dat lukt je niet als je zelf op de automatische piloot staat. Daarom daag ik jou uit. Hoe kun jij het komende seizoen de rode draad in jouw trainerschap weer oppakken?  

Het is vakantie. Ik sta voor een boekwinkel en voel mijn jeugdherinneringen. In de etalage liggen prachtige prentenboeken. Ik neem er een paar mee voor mijn kleinkids om samen op avontuur te gaan. Leuk.

 Zullen we binnenkort een half uurtje afspreken via Zoom
om te sparren over jouw rode draad in je trainerschap?

 Zodat je nieuwe inspiratie, ademruimte en kracht krijgt als trainer?
Welkom.

  Je kunt hieronder een afspraak plannen in mijn agenda
en je alvast voorbereiden door een paar vragen te beantwoorden. Tot snel.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *