Kies het onderwerp

voor je training

Online les: donderdag 25 mei 2023 van 10.00 – 11.30 uur
nieuwe datum in het najaar

Je bent een kei in je vak…

Voor je gevoel kun je wel 20 trainingen ontwikkelen. Maar je kunt niet kiezen uit al je ideeën. Het verlamt je. Het blijft allemaal zitten in jouw hoofd en het komt er niet uit. En dus ga je uiteindelijk nergens mee de boer op

Maar HOE bepaal je dan hét onderwerp voor een goede training, cursus, les, workshop of livesessie?
Stap 1: voorkom de állergrootste valkuil van in één keer al je kennis spuien. HOE?
Dat leer je in mijn online les op donderdag 25 mei a.s. van 10.00 – 11.30 uur. En ik hou van met jou samen sparren.
Dus heb je straks een ijzersterk onderwerp, een inspirerend doel én je eigen actieplan. Voor 35 euro. Leuk toch?

Je training is eindelijk klaar. Maar je twijfelt nog. Want je wilt natuurlijk vooral goede trainingen geven. Van betekenis zijn. Dus heb je wel genoeg te vertellen? Of is de inhoud niet te weinig en te simpel? Weten ze dit niet allang?

Of: je hebt juist geen flauw idee waar je moet beginnen met het maken van een goede, waardevolle training. Dus stel je jouw mooie training steeds maar uit, met pijn in je hart … Want je hebt zoveel gave ideeën om je deelnemers te kunnen helpen, dat het jou verlamt. Help! Keuzestress! Ik weet er alles van. Hoe lang blijf jij nog uitstellen en twijfelen?

Wil jij juist net als ik:

N

weten waar jouw deelnemers écht op zitten te wachten?

N

in veel kortere tijd – zonder stress - je eigen leuke, waardevolle trainingen maken?

N

zonder in één keer al je kennis te spuien?

N

dus juist leren om goed te doseren?

N

tevreden deelnemers die enthousiast toepassen wat jij ze hebt geleerd, ook nog een tijdje na je training?

Wat levert deze super praktische

online les jou op?

Een geweldig onderwerp en een inspirerend doel

voor jouw volgende steengoede training

Je hebt helder wat jij allemaal te bieden hebt 

aan unieke kennis

Je kunt jouw kennis opdelen

in de juiste stukjes en in de juiste volgorde presenteren

Je bespaart dus veel tijd 

(en geloof me: frustratie) bij het ontwerpen van jouw waardevolle trainingen

Je hebt ZIN om van waarde te zijn voor jouw groepen

(en dat merken jouw opdrachtgevers en deelnemers)

Klinkt goed toch? Dus … Doe jij ook mee?

Deelnemers zeggen:

“Iene heeft me leren genieten
van het presenteren van mijn
kennis en kunde
in een goede training
die smaakt naar meer.”

Klantverhalen

"Plezier"

Al mijn trainingen zijn nu een stuk beter opgebouwd met leukere opdrachten. En ik heb nu veel meer zelfvertrouwen tijdens mijn schrijftrainingen.

Iene heeft een heerlijk gevoel voor humor, is lekker nuchter, en een kei in haar vak als trainer. Ze motiveert, inspireert, geeft goede en eerlijke feedback, daagt je uit en sprankelt van het scherm.

Ilse de Boer | Bewustwoording

"Doseren"

Met de taart als metafoor heb jij mij een groot cadeau gegeven waar ik als docentopleider veel mee kan.

Het gaat immers bij doceren om doseren. En een taart eet je ook niet in een keer op! Een mooie metafoor om met cursisten op te kauwen.

Godelieve Kodde | Docentopleider

"Je zit goed bij Iene. Gewoon doen."

Tijdens deze online les heb ik ter plekke een nieuw onderwerp voor een lunch & learn bedacht, waar direct al animo voor was.

Of je nu komt om energie te tanken bij Iene, op zoek bent naar tips of inzichten om een betere trainer te worden of een betere training te maken: je zit goed bij Iene! Gewoon doen.

Katleen van Landschoot | Copywriter

"Iene stimuleert me"

Iene is een fijn mens dat goed luistert en meedenkt. Ik vind het niet snel goed genoeg en dat was steeds een reden om trainingen af te houden. Ik heb genoeg te vertellen en daarin stimuleert Iene mij. Maar, ik moet ook begrenzen want anders overvoer ik de ander. En dat is de balans die ik zoek en steeds voor ogen moet houden.

Carina Bezemer | Bezemer Organizing

Praktische informatie

 • Het is een vrolijke, lekker praktische én efficiënte les van 1,5 uur via Zoom op: donderdag 25 mei 2023 van 10.00 – 11.30 uur.
 • Het is géén luisterles. Ik hou van aanpakken én doorpakken. Dus je gaat ook gelijk – samen met mij – aan de slag. Met je eigen ingevulde actieplan. Stroop je mouwen dus vast maar op. En leg je favoriete pen alvast klaar.
 • Jouw investering is nu slechts 35 euro ex btw. Een no-brainer, toch?

Het resultaat

 • Aan het einde van deze leuke les heb jij jouw ingevulde actieplan klaar met:
  1) het onderwerp
  2) het doel
  3) de datum van je nieuwe training.
 • En heb jij helder hoe jij valkuil nummer 1 (het overvoeren van je deelnemers) tackelt bij het ontwerpen van trainingen.
 • En je kunt al mijn tips om een goede training te maken ook gelijk toepassen voor al jouw trainingen. Zodat ze goed én waardevol zijn. Je deelnemers blij. Jij blij.

Dus. Schuif jij ook aan tijdens deze
super praktische en efficiënte online les?

Totus training onlin

“De eerste stap is leren hoe je zelf een goede training maakt. Pas dan kun je een goede trainer zijn.” – Iene Lammers

Iene Lammers

Gecertificeerd professioneel trainer en (team)coach. Meer dan 15 jaar ervaring.
Ik houd enorm van nieuwe dingen leren. Dus ik volg zelf ook regelmatig nieuwe trainingen. En: te vaak valt me één ding op, waardoor trainingen saai en veel te lang worden én de deelnemers niet echt meekrijgen wat de trainer ze wil leren. En dan ben je – naar mijn bescheiden mening – dus geen goede trainer.

Ik wil juist dat mijn deelnemers ook na een tijdje nog toepassen wat ik ze heb geleerd. En dat leer ik jou ook. Waardoor je als trainer het echte verschil maakt en impact hebt met jouw training. Dat is mijn doel. En dat gun ik jou.

En daar heb ik al vele (bekende) trainers bij gecoacht. Vanaf het samen bedenken van een steengoed onderwerp tot het vol zelfvertrouwen geven van echt goede trainingen.en.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Is deze online les ook geschikt als ik nog geen trainingen heb gegeven?

Ja, juist. Dan kun je gelijk vanaf het begin de juiste start maken bij het maken van je eigen goede trainingen. Scheelt een hoop gestress en gedoe ;-).

Ik heb al veel trainingen gegeven. Is het dan wel zinvol om mee te doen?

Ja, als jij houdt van nieuwe dingen leren, weer even lekker opgeschud worden en nieuwe prikkels krijgen (welke trainer houdt daar nou niet van?), dan zal je zeker weer frisse ideeën krijgen en nieuwe dingen gaan doen. En dat slechts in 1,5 uur.

Ik heb al andere trainingen bij je gevolgd, moet ik dan toch meedoen?

Je moet helemaal niks. Dat weet je toch ;-). Zeker als je al eerder met mij hebt gewerkt, weet je ook dat je bij elke training, challenge of online les weer nieuwe inzichten krijgt en nieuwe dingen durft. Dus, ja, je moet mee doen, zeg dat maar tegen jezelf ;-). Er zijn zelfs mensen die al een paar keer hebben meegedaan met mijn Trainen-zonder-Trucjes week.